Amanida i entrants freds

1-Amanida verda
Amanida típica amb enciam i escarola, tomàquet, olives, ceba i espàrrecs

2- Amanida il·lustrada
Amanida verda però amb variants en vinagre, espàrrecs i anxova

3- Amanida catalana
Amanida verda amb embotits del país

4- Amanida de Temporada
Diferents classes de verd, pernil d'ànec i fruites

5- Amanida de formatge amb poma i nous
Fonts d'enciam amb trocets de poma i nous i corona de formatge de cabra

6- Entremesos variats
Assortiment d'embotits del país

7- Pernil serrà

8- Assortiment d'Ibèrics

9- Carpaccio de filet de vedella amb parmesà
Filet de vedella crua tallada molt fineta amb encenalls de formatge parmesà

10- Salmó marinat a l'Estragó
Salmó fumat reposat en oli, sal, pebre i estragó

11- Farcellets de salmó amb escalivada
Típica escalivada catalana trocejada i embolcallada amb salmó fumat, acompanyat d'una vinagreta de nous, oli i vinagre de Mòdena

12- Tonyina natural confitada
Tonyina natural reposada amb diferents espècies